Hotel Airport Texel

for a lovely night stop-over

Ontbijt

Begin de dag met een heerlijke luxe ontbijt van uw keuze op uw suite.

Wij willen het onze gasten zoveel mogelijk naar hun zin maken en daarom biedt Hotel Airport Texel u de mogelijkheid, om dagelijks heerlijke vers gebakken broodjes van uw keuze (14 soorten) te bestellen voor uw ontbijt en worden omstreeks 07.00 uur aan uw deur gehangen en u hoeft niet ervoor op te staan, dus “vrijheid blijheid” voor de gast. In de praktijk eet een volwassen persoon gemiddeld 3 broodjes bij het ontbijt.

De gast mag in principe van alles bestellen voor hun favoriete ontbijt, vanaf eenvoudig t/m luxe vleeswaren en gerookte zalm. Verder kunnen we u ook bij beschikbaarheid Texelse producten zoals Texels lamsham en speciale Texelse kaassoorten aanbieden.
Tevens is het handig als de gast ruim van tevoren kenbaar maakt ivm speciale ontbijtwensen, dieet, glutenvrij, zuivelvrij, haram en halal.

Keuze eieren op uw suite: elektrisch gekookt, gepocheerd en/of omelet

Op de suite is voor uw ontbijt standaard aanwezig: diverse Hollandse zoetigheid, ontbijtkoek, knäckebrot, beschuit, echte roomboter, filter koffie, cappuccino, espresso, 3 soorten thee, peper en zout.

Wilt u de broodjes bestellijst alvast downloaden, klik dan op de afbeelding hieronder.

broodjetexel

Tevens hebben wij ook een bestellijst met ontbijtwensen, klik hier voor het pdf bestand.

Bel of mail ons rechtstreeks voor een aantrekkelijke prijs.

+31-(0)222-311233
manager@hotelairporttexel.nl

Hotel Airport Texel

for a lovely night stop-over
Share This