Hotel Airport Texel

for a lovely night stop-over

Hotel Info

 

What you see on our website is what you get in our hotel or even better !

 

Hotel Airport Texel staat voor top-kwaliteit, persoonlijke gastvrijheid, luxe, zeer schoon, uitstekende service, vrijheid blijheid gevoel voor de gasten en een betaalbare prijs. Natuur, strand, cultuur, uitgaansleven en sportieve recreatie alles binnen korte afstand. Volgens Tripadvisor en Zoover behoort het hotel sinds 2009 tot de betere hotels in Nederland. Dus de verhouding: prijs, kwaliteit, service en persoonlijke gastvrijheid is dik in orde!

Zeer Schoon

Elke dag wordt uw suite vanaf 11.00 uur schoon gemaakt, voorzien van schone handdoeken en bij een langdurig verblijf van minimaal 6 nachten wordt uw beddengoed regelmatig verschoond. Ook zijn er hoogwaardige geluidsisolerende materialen gebruikt en alle suites zijn allergie- en geurvrij. Het hotel is genomineerd tot schoonste hotel van Nederland, mede dankzij een uniek en efficiënt gebruik van luchtreiniging van Multi Clean Air. Volgens onze filosofie heeft ook iedereen recht op een ECHT schoon bed met lekkere dikke matrassen.

Gastvrij

Elke hotelgast verrassen wij met onze Texelse gastvrijheid, zoals een gratis mooie fles wijn van uw keuze bij aankomst, gratis diverse soorten koffie en thee in uw suite, comfort en optimale service. De vrijheid en riante ruimte die zo typerend zijn voor het eiland en vliegveld, vertalen zich in de ambiance van het hotel, want de hotelgast moet zich bij ons thuis kunnen voelen. Kom gerust naar Texel en laat u heerlijk verwennen in dit unieke en een ROOKVRIJ hotel gericht op persoonlijke service en aandacht!

Luxe

Alle luxe suites voorzien van airconditioning, vloerverwarming, gratis internet, kluisje en een geïntegreerde BOSE 3-2-1 home-entertainment surround system. Sinds kort zijn ook alle woonkamers van de appartementen voorzien van een 102cm SAMSUNG Smart-TV. Hotelgasten kunnen gratis van onze dvd-otheek (met meer dan 200 dvd’s) gebruik maken, maar schroom niet om uw eigen favoriete CD’s en DVD’s mee te nemen. De aparte slaapkamer in alle luxe suites is ook voorzien van een flatscreen TV.

Onze logeerbedden zijn voorzien van een lattenbodem met een stevige luxe matras Classic HR 45 (koudschuim), dus ook degene die hier slapen genieten van een goede nachtrust.

Veiligheid

Hotel voldoet aan de strengste automatische brandveiligheidseisen, BHV, EHBO en AED (automatische defibrillator) is aanwezig bij de hoofdingang buitenkant van het hotel. Dit is van noodzakelijk belang, om de overlevingskansen van slachtoffers met een plotselinge hartstilstand te vergroten, want elke seconde telt in zo’n situatie.

Uw Vliegtuig geparkeerd onder het balkon van uw Suite

Dit unieke hotel bevindt zich op een van de mooiste en gezelligste vliegvelden in Nederland en is zelfs heel bijzonder, omdat wij het enige hotel in Europa zijn, waarbij men het Vliegtuig pal voor het hotel kan parkeren en de parachutisten vanaf uw terras of balkon op een steenworp kan zien landen. Piloten die bij ons logeren vinden het fantastisch, om vanuit hun luxe suite met een ruim balkon of terras naar hun mooie “kist” te mogen glunderen, want thuis is dat niet mogelijk, want dan staat het toestel in de hangaar.

Overige Faciliteiten

Via de receptie kan men allerlei excursies, diverse activiteiten laten regelen en fietsen, solexen, scooters en auto’s  huren. Ook wanneer de weersvoorspellingen niet goed zijn, want uit eigen ervaring gaan de buien en het slechte weer meestal Texel voorbij.

Restaurant

Het aangelegen restaurant behoort NIET tot het hotel, maar u mag van al hun faciliteiten gebruik maken wanneer ze daadwerkelijk open zijn.

Het Weer

Texel heeft zelfs een van de meeste zonuren van Nederland en wordt ook wel eens het Caribische Waddeneiland van Nederland genoemd, zie voor het actuele weer op Texel Airport bij “actual weather” of de webcam.

Reizen

Komt u met de Auto naar Texel, vergeet dan niet te kijken naar de info en webcam van de TESO i.v.m. de eventuele wachttijden bij de veerboot.

Komt u met Openbaar Vervoer, kijk dan eens op de website van de Texelhopper. Hou rekening met het feit dat u uw vervoer met de Texelhopper minimaal een uur van te voren moet reserveren. De Texelhopper stopt vlakbij het hotel.

Proefles in een Vliegtuig

Wilt u een rondvlucht, proefles vliegen of vervoerd willen worden vanaf uw woonplaats per vliegtuig? Neem dan contact op met de receptie.

Extra voordeel als gast in ons hotel

Onze hotelgasten krijgen op vertoon van hun verblijf bij Paracentrum Texel altijd 10 % korting op hun rondvluchten of parachutesprongen.

Wij werken nauw samen met Beauty Outline in De Koog, kijk bij onze arrangementen voor de verschillende mogelijkheden.

Een Luxe Love Surprise pakket cadeau indien u een van onze arrangementen Romantisch of Valentijn boekt.

Huisdieren

Uit oogpunt van hygiëne en mogelijke overlast zijn huisdieren beslist NIET toegestaan.

 

Wij hopen u te mogen verwelkomen in “Hotel Airport Texel”
for a lovely night stop-over.

 

“gastvrouw en gastheer”

Bel of mail

Bel of mail rechtstreeks naar ons voor een betere prijs dan de boekingssites.

 

+31-(0)222-311233
manager@hotelairporttexel.nl

Hotel Airport Texel

for a lovely night stop-over
Share This